HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

• Säg upp en återkommande betalning?

Har du en återkommande betalning eller abonnemang som du vill säga upp?

• Uppdatera abonnemang eller medlemskap?

Har du ett medlemskap som du vill uppdatera kortdetaljer för?

• Okänt köp/debitering från zombaio.com?

Har du en debitering från zombaio.com på ditt kontoutdrag som du ej känner Ingen?

Hitta din transaktion
Om du har en transaktion på ditt kontoutdrag som refererar till zombaio.com, så har du köpt en tjänst eller ett medlemskap hos någon av de siter som använder zombaio.com som betaltjänst

För att hitta din transaktion eller för att säga upp ditt medlemskap måste du fylla i fälten nedan.

Vänligen ange minst TVÅ (2) av nedan fält för att hämta din transaktion

Direkt chat

Klicka här för direkt chat

E-post

Klicka här för kontakt

Telefon (engelsktalande)